Vind en bog

- alt du skal gøre er at melde dig ind i KULU, give et bidrag eller forny dit medlemskab

KULU er i gavehumør, og derfor trækker vi  hver måned  lod om bogen ”Ode til kastanjen” af Louise Albers og Stina Mott. Bogen handler om det meget berømte kastanjetræ, der i mange år prydede Enghave Plads, men til sidst måtte lade livet til fordel for byggeri.

Hver måned trækker vi tre nye vindere af den flotte bog, og alle der har meldt sig ind i KULU, fornyet deres medlemskab eller givet et bidrag er med i konkurrencen.

Du kan klare det hele i vores webshop her

Eller læse mere om mulighederne for at støtte KULU her


Bogen er doneret af forfatterne som en støtte til KULU's arbejde og har fået flotte anmeldelser. Se Politikens omtale af "Ode til kastanjen" her.

Medlemskaber og gavebidrag er livsnødvendige for KULU’s vigtige arbejde for kvinders rettigheder og udvikling. Både KULU og vores kampagner er 100% egenfinansierede. Din støtte gør vores arbejde muligt - og gør en stor forskel for verdens piger og kvinder.

 

Flere piger får papir på deres identitet

Giv en pige ret kampagnen uddeler fødselsattester og ID-papirer til piger og kvinder i ni forskellige områder i Mali.
Fra efteråret 2016 er kampagnen med succes rykket til den konfliktramte Gao-provins i det nordlige Mali. Her har 500 piger i Gao fået fødselsattester i 2017, og 1200 står nu på venteliste til at få en. - Læs mere.

KULU har siden 2008 samarbejdet med det maliske kvindenetværk MUSONET om at udstede fødselsattester og andre ID-papirer til piger og kvinder i Mali. Mere end 4.000 kvinder og piger har fået bevis på deres ret takket være Giv en pige ret kampagnen samt støtte fra kampagnepartnere og fonde.